Ga naar de inhoud

Microblading
Microblading is tegenwoordig een van de meeste gevraagde behandelingen in de schoonheidsindustrie. Het is een geheel nieuwe techniek binnen de wereld van semi‐permanente make‐up (PMU). Een techniek met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes.

Opleiding
Wilt u graag voor zichzelf beginnen of uw kennis uitbreiden door iets extra aan uw salon toe te voegen dan is Microblading/ Hairstrokes opleiding een ideale optie! Een geweldige ontwikkeling om een eigen praktijk te beginnen of uw omzet in uw bestaande salon spectaculair te verhogen.
Uw wordt opgeleid tot een Brow Professional. Ons unieke opleidingssysteem leidt je stap voor stap binnen, in alle kennis en vaardigheden die jouw werk tot een succes maken!

De opleiding bestaat uit 2 dagen inclusief de luch en koffie/thee. Wij geven Privé opleidingen ( max. 2 pers. tegelijk) daardoor krijgt u de volledige aandacht.
U leert te werken volgens de GGD richtlijnen.

Algemeen
Tijdens de opleiding tot wenkbrauwartist leert u alle basistechnieken die zijn vereist uzelf tot wenkbrauwartist te rekenen. Tijdens deze opleiding wordt u geïnstrueerd om aan de slag te gaan in de praktijk.
Microblading is een geheel nieuwe techniek binnen de wereld van semi-permanente make-up (PMU). Een techniek met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes. De basic training heeft als doel je te introduceren met deze techniek. Om aan deze training deel te nemen hoef je geen ervaren permanent make-up artist te zijn.

Programma
De basic training bestaat uit een tweedaagse live workshop. De eerste dag staat o.a. in het teken van de theorie, hygiëne, teken van de vorm en tekenen van de hairstrokes. Op de tweede dag wordt onder Pmu begeleider gewerkt op een live model, wat tot doel heeft de deelnemer te laten ervaren hoe het is om te werken op echte huid (o.a. tekenen van de vorm, beoordelen huidtype etc.).

Dag 1:
Theorie
Hygiëne
Golden ratio en het tekenen van de vorm van de wenkbrauw
Tekenen van de strokes (haartjes)
Tekenen van de strokes op skin simulation (latex)

Dag 2:
Microblading in de praktijk
Experimenteren met tools  
Oefenen op een (eigen) live model
Q&A (vraag en antwoord)
Certificaat uitreking


Prijs:
-Kosten van Microblading opleiding zijn
van2.499 voor € 1.499 excl. btw + starterspakket en certificaat
inhoud starterpakket:
1 x microblading pen
1 x Golden Ratio Divider
10 x naalden
2 x pigments
3 x  practising latex
1 x Scissor
Contactformulier
Terug naar de inhoud