Ga naar de inhoud
Microneedling
- (Acné) littekens
- Fijne lijntjes
- Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
- Doffe huid
- Grove huidstructuur
- Striae / striemen
- Vergrote poriën
Microneedling
Een gezonde huid is een groot goed. Onbewust is de huid het eerste wat men bij een ander ziet. Met microneedling bereikt u die frisse, strakke huid, vrij van fijne rimpeltjes en vlekjes.
Microneedling is een revolutionaire nieuwe techniek op het gebied van huidvertering. Het biedt het resultaat van huidvernieuwing, echter zonder de huid te beschadigen. De Dermapen is een uniek apparaat speciaal bedoeld voor microneedling. Deze beschikt over zeer kleine, steriele naaldjes die vibreren in de huid. De diepte van de naaldjes kan in millimeters worden afgesteld, waardoor er op een gecontroleerde manier kleine microkanaaltjes worden gemaakt. In reactie op de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces in de diepere huidlagen in gang gezet. Daardoor worden nieuwe collageen- en elastinevezels aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en oogt egaler, frisser en stralender. De microkanaaltjes zorgen tevens voor een verhoogde opname capaciteit van de huid, waardoor producten met werkzame stoffen optimaal door de huid kunnen worden opgenomen. De techniek maakt de Dermapen 4 zeer geschikt om gecombineerd te worden met andere behandelingen.
FB Pmu & Skin Laser Clinic is gespecialiseerd in microneedling. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.

Terug naar de inhoud