Ga naar de inhoud
Carbon Laser Peeling
* Verwijderen van rimpels
* Grove poriën
* Acne
* Littekens ouder dan 6 maanden
* Herstellen van de vette huid
* Pigmentvlekken
Carbon Laser Peeling behandeling voor mannen en vrouwen!
Het mooiste accessoire dat je ooit zult hebben, is je huid. Van alle cosmetische beklimmingen, komen zowel mannen als vrouwen tot het besef dat het grootste deel van hun tijd, geld en moeite aan het gezicht is besteed. Ze snakken allemaal naar een mooi gezicht met een onberispelijke en stralende huid. Maar we weten wel dat we veel aandacht moeten besteden om dit te krijgen. Er is zoveel vervuiling dat de kwaliteit van de huid kan verslechteren en je uiterlijk kan belemmeren.
Het aantrekkelijkste uiterlijk van een persoon moet worden gekoesterd en iedereen vindt het heerlijk om geprezen te worden als de meest indrukwekkende persoon op het terrein. Wat zouden we er niet voor geven om er zelfs op 40-er jaren twintig uit te zien.
Het is tijd om afscheid te nemen van acne met een Carbon Laser Peeling behandeling!
Acne ... een nachtmerrie voor elke vrouw, een alledaagse taak voor elk meisje. Maar het is niet alleen aan de zijlijn voor vrouwen! Het is ook een van de meest voorkomende huidaandoeningen bij mannen. Acne is een huidaandoening waarbij olie en vuil de kleine openingen van de haarzakjes vullen en effect hebben op mee-eters of een puistje op het gezicht of andere lichaamsdelen zoals de nek, rug en armen. Het beschadigt de volledige schoonheid van het gezicht en kwelt je hart met zorgen. We zullen! Het is bovendien een gezondheidsprobleem in plaats van een schoonheidsprobleem. Dat betekent zeker dat u oprechte aandacht moet besteden aan het genezen en voorkomen van acne op uw huid.
Carbon Peel is de remedie
Onze huidexperts stellen een koolstofschil voor voor de beste acnebehandeling voor mannen, zelfs voor het ergste soort acneprobleem. Je zou blij zijn te weten dat Carbon Laser Peeling niet alleen helpt om de acne te verwijderen, maar er ook wordt gedacht dat het een stralende gloed op je huid geeft; vrij van onzuiverheden. De behandeling maakt gebruik van Q-switch laser en is daarom ook algemeen bekend als Carbon Q-Facial. Het is een niet-invasieve maatregel met zeer minder uitvaltijd. Uitgevoerd door de beste huidspecialisten in onze Huidverzorgingskliniek in Trivandrum kunt u erop vertrouwen dat deze gezichtsbehandeling maximaal profijt haalt uit deze gezichtsbehandeling.
Koolstofpeeling is de beste acnebehandeling vanwege de reden dat het diep in de huidlagen werkt en de huid volledig reinigt. Koolstof heeft een sterke affiniteit met vuil, olie en roet. Bij deze behandeling wordt een vloeibare laag koolstof als gezichtspakking op het gezicht aangebracht. Vervolgens wordt de laserstraal over de koolstoflaag geplaatst die de vernietiging van koolstofdeeltjes op de huid en in de poriën veroorzaakt. Wanneer deze koolstofdeeltjes uit elkaar vallen, nemen ze het vuil, de olie en het vuil dat eraan vastzit. Niet alleen dit, ze verwijderen uw huid gemakkelijk van dode huidcellen, wat resulteert in een zachte, gladde, stralende en vlekvrije huid.
Voordelen van carbon peeling
1. Je huid wordt direct helderder.
2. Je voelt dat je poriën relatief verkleind zijn.
3. Koolstofpeeling resulteert in afschilfering van de huid, waardoor u vrij bent van dode huidcellen.
4. De afscheiding van olie uit de poriën wordt ook gereguleerd en minder olieafscheiding resulteert in minder optreden van acne.
5. Aanzienlijke vermindering van mee-eters en mee-eters.

Gemakkelijke en effectieve reiniging van de groef in huidporiën
Langzaam neigt het vuil of het afval dat zich ophoopt in de huidlagen ertoe de poriën te verstoppen, waardoor de natuurlijke vloeistoffen waarvan wordt aangenomen dat ze eruit kunnen stromen, worden voorkomen.
Wanneer dit stolsel optreedt, korst het uiteindelijk over en wordt het omgezet in acne.
U weet dat acne niet beperkt is tot slechts een enkelvoudig type?
Er zijn vele soorten, sommige meedogenloos minder dan en sommige erger dan andere.
Toch kan de Carbon Peeling-techniek je helpen; het helpt om al het afval volledig te verwijderen. Het verwijdert alle acne die je hebt of die zich vóór de procedure zou hebben ontwikkeld.
Wat er tijdens de behandeling gebeurt, is dat de koolstofschil op de huid wordt aangebracht en de moleculen in het stolsel opzuigt. Nadat dit is gebeurd, wordt de laser over het gebied onderworpen, waarbij de koolstofmoleculen worden vernietigd.
Omdat de koolstofmoleculen voorheen in het puin waren gedrenkt, wordt het samen met het afgebroken. Het maakt de poriën volledig schoon en de buitenhuid volledig helder, kalm en stralend.
Verbetert huidregeneratie
Omdat het als een training voor je huid is, werken de koolstoflaserschillen door een stof te genereren. Deze stof wordt collageen genoemd en wordt geproduceerd in de onderste lagen van uw huid.
Collageen is die verbinding die voornamelijk in de huid wordt aangetroffen. Het heeft de meest cruciale verantwoordelijkheid om de huid te behouden - mooi, jong en stralend.
Met de leeftijd begint onze huid zijn collageen te verliezen en stapt hij langzaam op om de productie ervan te stoppen.
De toepassing van de laser in de Carbon Laser Peel behandeling richt zich op de collageenvorming in uw huidcellen en verzinkt deze.
Deze actie zorgt ervoor dat er sneller meer collageen wordt gegenereerd, wat herhaaldelijk betekent dat uw huidcellen sneller herstellen.
Hoe snel de regeneratie van uw huid, hoe beter het de resultaten zal geven.
Effecten zoals de – meer getextureerde look, een egalere teint en het verzorgen van uw totale huidcelstructuur.
Revitaliseer de huid en herstel deze in gezondheid
Op laser gebaseerde koolstofschil voor de functie is de genezer. Omdat je huid die versierde kroon is, zou je niet eerder willen vergaan.
De laser wordt op de huid getoond om de huidlagen te improviseren. Het doet door het verwijderen van dode huidcellen samen met het puin.
Dit lasereffect veroorzaakt een reactie in de huid waardoor deze er gezonder, stralender en onberispelijker uitziet dan ooit.
De onvolkomenheden in de huid en de dode cellen worden volledig vernietigd om onmiddellijk het proces van revitalisering in uw huid te activeren, waardoor u er jonger en charmanter uitziet en voelt.
Eén behandeling en oplossing voor veel huidproblemen
Het uitlichten van mensen die beseffen dat schoonheid veel verder gaat dan poker, steil haar en highlights. De Carbon Peels-behandeling is een geweldige manier om een ​​stevige, egale en jonger uitziende huid te krijgen.
Maar wacht ... wacht, dit zijn slechts de pluspunten die de procedure biedt. Het is echter van nature zeer goed in staat om de huidproblemen te behandelen die mensen bij beproeving krijgen. De volgende huidaandoeningen waarvan we een nachtmerrie kunnen maken, kunnen de reden zijn voor uw carbonpeelingbehandeling.
● Donkere pigmenten op de huid.
● Sproeten en puistjes.
● Verslapte huid.
● Onregelmatigheden in de huidtextuur.
● Verschijning van limoenen, plooien en fijne lijntjes op je huid.
● Acnelittekens of postoperatieve littekens.
● Vergrote poriën.
● Striae..


Enkele behandeling     Prijs

  • Gelaat                                 € 125,
  • Gelaat + hals                      € 150,
 
Kuur 3 behandelingen  Prijs

  • Gelaat                                        € 350,
  • Gelaat + hals                      € 425,-
Terug naar de inhoud